Undura

Undura | Privacybeleid

Op deze site is een van onze belangrijkste prioriteiten de privacy van onze bezoekers. Dit document met het privacybeleid bevat soorten informatie die verzameld en vastgelegd op de site en hoe we deze gebruiken.

Als u nog vragen heeft of meer informatie wenst over ons privacybeleid, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Dit privacybeleid is alleen van toepassing op onze online activiteiten en is geldig voor bezoekers van onze website met betrekking tot de informatie die ze op de site hebben gedeeld en/of verzameld. Dit beleid is niet van toepassing op informatie die offline of via andere kanalen dan deze website wordt verzameld.

Toestemming

Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons privacybeleid en gaat u akkoord met de voorwaarden ervan.

Logboekbestanden

Onze site volgt een standaardprocedure voor het gebruik van logbestanden. Deze bestanden registreren bezoekers wanneer ze websites bezoeken. Alle hostingbedrijven doen dit en maken deel uit van Hosting service analisten. De informatie die door logbestanden wordt verzameld, omvat internetprotocoladressen (IP-adressen), browsertype, internetprovider (ISP), datum- en tijdstempel, verwijzings-/exitpagina's en mogelijk het aantal klikken. Zij zijn niet gekoppeld aan persoonlijk identificeerbare informatie. Het doel van de informatie is om trends te analyseren, de site te beheren, de bewegingen van gebruikers op de site te volgen en demografische informatie te verzamelen.

Privacyrechten van de CCPA

Op grond van de CCPA hebben Californische consumenten onder meer het recht om:

Verzoek een bedrijf dat persoonsgegevens van consumenten verzamelt om de categorieƫn en specifieke persoonsgegevens die het bedrijf over consumenten heeft verzameld, openbaar te maken.

Verzoek een bedrijf om alle persoonlijke gegevens die het over de consument heeft verzameld, te verwijderen.

Rechten inzake gegevensbescherming AVG

Wij willen er zeker van zijn dat u volledig op de hoogte bent van al uw rechten op het gebied van gegevensbescherming. Elke gebruiker heeft recht op het volgende:

Recht op inzage - U heeft het recht om kopieƫn van uw persoonsgegevens op te vragen. Voor deze service kunnen wij u een kleine vergoeding in rekening brengen.

Recht op correctie - U hebt het recht om ons te verzoeken alle informatie te corrigeren waarvan u denkt dat deze onjuist is. U hebt ook het recht om ons te verzoeken informatie aan te vullen waarvan u denkt dat deze onvolledig is.

Recht op gegevenswissing - U heeft het recht om ons te verzoeken uw persoonsgegevens onder bepaalde voorwaarden te wissen.

Recht op beperking van de verwerking - U heeft het recht om ons te verzoeken de verwerking van uw persoonsgegevens onder bepaalde voorwaarden te beperken.

Recht om bezwaar te maken tegen verwerking - U heeft het recht om onder bepaalde voorwaarden bezwaar te maken tegen onze verwerking van uw persoonsgegevens.

Recht op overdraagbaarheid van gegevens - U hebt het recht om ons te verzoeken de gegevens die we hebben verzameld over te dragen aan een andere organisatie of rechtstreeks aan u, onder bepaalde voorwaarden.

Als u een verzoek indient, hebben wij een maand de tijd om u te antwoorden. Als u een van deze rechten wilt uitoefenen, neem dan contact met ons op.

Wijzigingen in dit Privacybeleid

We kunnen ons privacybeleid van tijd tot tijd bijwerken. Daarom raden wij u aan om deze pagina regelmatig te controleren op eventuele wijzigingen. We zullen u op de hoogte stellen van eventuele wijzigingen door een nieuw beleid te plaatsen privacy op deze pagina. Deze wijzigingen zijn onmiddellijk van kracht na plaatsing op deze pagina.

Neem contact met ons op

Als u vragen of suggesties heeft over ons privacybeleid, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.